Indmelding

Vores lærerteam er klar, nu mangler vi bare eleverne.

Skolen starter til kommende skoleår - august 2021.

Du indskriver dit barn  i den grønne boks til højre.

Når du trykket på 'Indsend', går du videre til punkternene nedenfor:

1

Når du har indskrevet dit barn i boksen til højre, modtager du en bekræftelsesmail fra os. Hvis du bliver oplyst om at skolen har plads til dit barn, går du videre til punkt 2.

2

Med bekræftelsesmailen følger et betalingslink til et tilmeldingsgebyr der bl.a. vil dække udgiften til barnets UNI-login. Tilmeldingsgebyret står i stedet for årsafgiften (se nedenfor) elevens første skoleår.

3

Du skal inden undervisningens start, registrere dit barn som hjemmeundervist. Det gør du ved at meddele det til barnets distriktskole. Guiden til hjemmeundervisning i Københavns Kommune kan tilgås her. Guides til andre kommuner kan også tilgås online.

Hvad koster det?

Skolen er fuldstændig uafhængig og har ingen faste udgifter udover lønninger, materialer og onlineplatforme. Skolen er non-profit og tilsigter efter driftsudgifterne ikke at genere noget overskud, og det er vores ambition at sænke elevbetalingen i takt med skolens udvikling, så vi kan give jer den bedste pris.

Priser for semestret efteråret 2021, med forbehold for små ændringer, er som følger:

- 1750,- pr. måned pr. barn for alle fag

- 500,- pr. måned pr. barn for et fag

- 500,- årsafgift som er en fast årlig udgift der dækker elevens materialer og software.